Ποιότητα & Ασφάλεια Τροφίμων

Θέτουμε σε εφαρμογή αυστηρούς διεθνείς κανόνες για την ποιότητα
και την υγιεινή των πρώτων υλών που ακολουθούμε στην παραγωγική διαδικασία.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Όραμα της Korakakis MUST είναι να γίνει μία επιχείρηση με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά και το όνομά της να καταστεί συνώνυμο της υψηλής ποιότητας σε Αρτοποιεία - Ζαχαροπλαστική - Βιομ. Τροφίμων - HO.RE.CA.

Για το σκοπό αυτό η Korakakis MUST συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρείες στον ελληνικό και διεθνή χώρο, ελέγχοντας τις παραλαμβανόμενες πρώτες ύλες, ενώ παράλληλα εφαρμόζει Σύστημα Ποιότητας κατά ISO 22000: 2018 πλήρως εναρμονισμένο με τις ανάγκες και τους στόχους της.

Η σταθερότητα και η ποιότητα των προϊόντων που παράγουμε είναι το βασικό μέλημά μας. Θέτουμε σε εφαρμογή αυστηρούς διεθνείς κανόνες για την ποιότητα και την υγιεινή των πρώτων υλών που ακολουθούμε στην παραγωγική διαδικασία.
Ελέγχουμε τους προμηθευτές μας από το εξωτερικό και το εσωτερικό και μας παραθέτουν τις πιστοποιήσεις που έχουν και τους κανόνες διασφάλισης ποιότητας που ακολουθούν.
Η πολιτική της Korakakis Must είναι να εφαρμόζει και να διατηρεί τις προδιαγραφές σε κάθε παραγόμενο προϊόν, ακολουθώντας ακριβώς τα πρότυπα που μας επιβάλει η πιστοποίηση ποιότητας και υγιεινής τροφίμων EN ISO 22000:2018
Ο διαρκής έλεγχος της παραγωγικής μονάδας εκμηδενίζει την περίπτωση σφάλματος. Το σύγχρονο περιβάλλον και το ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας συντελούν στην σταθερότητα των προϊόντων από την πρώτη ύλη που θα προμηθευτούμε, την παραγωγική διαδικασία που ακολουθούμε, τη διανομή, τη παράδοση στους πελάτες μας, και τέλος, την τεχνογνωσία που παρέχουμε για την παρασκευή του τελικού προϊόντος.
Οι χώροι παραγωγής των προϊόντων, οι χώροι αποθήκευσης των πρώτων υλών που προμηθευόμαστε, οι χώροι αποθήκευσης των παραγόμενων προϊόντων, και τα αυτοκίνητα διανομής της εταιρείας ελέγχονται καθημερινά για τη θερμοκρασία, την υγρασία και τη καθαριότητά τους. Έτσι εξασφαλίζουμε την υγιεινή, τη σταθερότητα και την μεγιστοποίηση της απόδοσης των προϊόντων μας.
Τα προϊόντα που παράγουμε, αντικατοπτρίζουν την ποιότητα, την σταθερότητα, τον επαγγελματισμό της εταιρείας μας. Οι άνθρωποι, οι κανόνες έχουν σταθερή απόδοση και ποιότητα που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών μας και τους επιτρέπει να δημιουργήσουν το τελικό προϊόν που επιθυμούν, χωρίς να προβληματίζονται για τις πρώτες ύλες που τους προμηθεύουμε.
Η εικόνα της εταιρείας μας είναι τα προϊόντα που παράγουμε. Οι άνθρωποί μας από όποια θέση κι αν είναι, επιδεικνύουν επαγγελματισμό, μεράκι και αγάπη για την εταιρεία και τα προϊόντα μας. Το αποτέλεσμα αυτής της συλλογικής δουλειάς με κοινό στόχο και όραμα, είναι να προσφέρουμε προϊόντα εγγυημένης ποιότητας, υψηλής αξίας, σταθερής απόδοσης και χρησιμότητας στους πελάτες μας.
Η αφοσίωση των πελατών μας, μας δίνει ώθηση και ενισχύει την αίσθηση ευθύνης απέναντί τους, για να παράγουμε προϊόντα, που θα προσθέτουν αξία, θα αυξάνουν την ποικιλία και θα είναι εύκολα στη χρήση, για να συνεχίσουμε να είμαστε η πρώτη επιλογή στους δημιουργούς και επαγγελματίες του κλάδου.

Γενικός Διευθυντής
Γεώργιος Κορακάκης

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Όραμα της Korakakis MUST είναι να γίνει μία επιχείρηση με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά και το όνομά της να καταστεί συνώνυμο της υψηλής ποιότητας σε Αρτοποιεία - Ζαχαροπλαστική - Βιομ. Τροφίμων - HO.RE.CA.

SATISFIED CLIENTS

Χρόνια Εμπειρία